Nieuwsbericht

F1 Hut
Laatste nieuws
Mon 21 May
De laatste wedstrijden zijn gespeeld. Een enthousiaste sportweek voor de meeste F1-boys

Verloren van GRC en van De Held

S1 S2 S3 S4 A1 B1 B2 C1 C2 D1 D2 E1 E2 E3 E4 E5 F1 F2 F3 F4 F5

F1 tegen De Held; overwinning !!!

Tue 10 Apr, 21:54

En terecht !

De jongens mochten afgelopen zaterdag 8 tegen 8 spelen. De eerste tien minuten was het even zoeken, maar verder is er een prachtige wedstrijd gespeeld. Veel overspel, lekker vechten voor de bal, leuk om te zien. Na 5 minuten scoorde Sven na een voorzet van Martijn het eerste doelpunt. Vervolgens zette Martijn de stand op 0-2 en 0-3. Na de rust zorgde Rik voor het het vierde doelpunt. Helaas werd daarna Jesse twee keer gepasseerd, ondanks prima keeper-werk. Rik en Tommie zorgden vervolgens voor het 5e en 6e doelpunt. Eindstand 2-6.

De penalty's werden deze keer goed afgewerkt door Tommie, Jesse, Johan en Martijn.